joi, 6 august 2009

TERMEN 09 OCTOMBRIE 2008


-nu sunt primite concluziile scrise;
-cerere de îndreptare erori din încheiere de şedinţă
 din 25 sept 2008;
-încheiere de şedinţă.


                                    Către,
TRIBUNALUL VASLUI

                  Subsemnata, Ivanov Maria Rodica, domiciliată în Vaslui str. ..., reclamantă în dosarul 1698/189/2008 în contradictor cu SC Vigotex SA  Bârlad, actualmente SC NOVA METATEX SA  Bârlad str. Grigore Ignat nr.1, formulez urmatoarea:
CERERE
de îndreptare a erorilor materiale din Încheierea de şedinţă publică din data de 25.06.2008.
        Îmi întemeiez această cerere pe articolul 281 Cod de procedură civilă alin (1) care prevede că orice eroare materială din hotarâri sau încheieri poate fi îndreptată din oficiu sau la cerere.
        În această Încheiere la pag.1 aliniatul 6 se specifică următoarele:”Arată că nu a înţeles foarte bine Codul de procedură civilă şi că a formulat cerere de îndreptare a erorii materiale a Încheierii din 25 iun 2008, cerere ce i-a fost respinsă”.
        De fapt eu am susţinut că: depun dovada cererii de recurs privitor la respingerea îndreptării erorii materiale din Încheierea de şedinţă din 25.06.2008 şi dovada trimiterii ei în legal la Judecătoria Bârlad, întrucât Codul de procedură civilă nu este prea clar unde trebuie depusă această cerere de recurs, sau eu nu am înţeles prea bine.
        La această remarcă a mea d-na preşedintă mi-a răspuns (alin 7) că până la termenul următor voi primi citaţie cu care voi veni la această instanţă.
        Prin înregistrarea în această Încheiere de şedinţă din 25.09.2008 a faptului că subsemnata nu a înţeles foarte bine Cod pr civilă şi a făcut cerere de îndreptare a erorii materiale din Încheierea de şedinţă care i-a fost respinsă se aduce atingere intereselor mele în sensul că nu prea ştiu bine ce fac şi merg prin instanţe pentru a mă afla în treabă (eu reprezentându-mă singură în aceste procese).
        Vă rog să rectificaţi această eroare materială printr-o asumare a greşelii de către instanţă şi înregistrată în Încheuere separată potrivit prevederilor Codului de pr. civilă.
        În drept mă sprijin pe prevederile Codului de procedură civilă.

Data:07.10.2008
Ivanov Rodica
                                                  Litigii de muncă

ROMÂNIA
TRIBUNALUL VASLUI
SECŢIA CIVILĂ
ÎNCHEIERE
Şedinţa publică de la 09 octombrie 2008
Insianţa constituită din:
Preşedinte: VERGINICA HARABAGIU
Judecător: EUGENIA ŞTEFĂNESCU
Grefier: GHEORGHE RADU

Pe rol judecarea cauzei civile privind pe reclamanta-recurentă Ivanov Maria Rodica, domiciliată în Vaslui str………, în contradictoriu cu pârâta intimată SC Nova Metatex SA (fostă SC Vigotex SA Barlad), cu sediul în Bârlad str. .., având ca obiect litigiu de muncî-recurs împotriva sentinţei civile nr.1807/27 iun 2008 pronunţată de Judecătoria Bârlad.
La apelul nominal, făcut în şedinţă publică, se prezintă reclamanta-recurenta Ivanov Maria Rodica, lipsă fiind pârâta intimată.
Procedura legal îndeplinită.
S-a făcut referatul cauzei de către grefierul de şedinţă, invederând stadiul procesual al dosarului, care se află la al doilea termen, că Judecătoria Bârlad a comunicat motivele de recurs declarat de recurentă împotriva Încheierii din 03.09.2008 şi că recurenta a depus cerere de îndreptare a erorii materiale din Încheierea de şedinţă din data de 25 sept 2008 din dosarul de recurs, după care:
Instanţa restituie recurentei carnetul de muncăîn original al acesteia, punându-I în vedere să depună la dosar copie de pe fila 21 din Carnet, având în vedere că cea depusă la dosar nu este lizibilă. Apreciază că se impune comunicarea motivelor de recurs împotriva Încheierii din 03.09.2008 către intimată, apreciind că recursul este declarat în termen, având în vedere că nu există dovadă de comunicare.
Recurenta arată că recursul a fost depus la Judecătoria Bârlad, fiind formulat în termen, în acest sens a depus la dosar dovada.
Instanţa apreciază recursul ca fiind formulat termen, având în vedere că nu există comunicările la dosar. Urmează a se comunica motivele de recurs împotriva încheierii cu menţiunea să se depună întâmpinare, iar faţă de cererea de îndreptare a erorii materiale urmează a se dispune în măsura în care cererea este fondată.
Recurenta Ivanov Maria Rodica arată că a formulat şi un interogatoriu pentru a fi luat unităţii intimate în această cauză şi că are pregătite concluzii.
Instanţa învederează recurentei că în recurs sunt admisibile numai probele cu acte. Cu privire la concluzii, se arată ca acestea să fie depuse la discuţiile de fond în cauză.
Recurenta arată că, referitor la intimată, aceasta nu s-a prezentat la primul termen, fiind o singură înfăţişare şi a depus concluzii scrise, neprezentând o întâmpinare prin care să răspundă faţă de solicitările sale. Solicită să se pună în vedere intimatei să depună întâmpinare, întrucât prin Concluziile scrise nu a răspuns la toate cererile sale, considerând că este o obligaţie procedurală.


INSTANŢA DE JUDECATĂ

Având în vedere recursul formulat de recurentă împotriva Încheierii din 03 sept 2008 a Judecătoriei Bârlad, lipsa intimatei la termenul de astăzi, susţinerile şi cererea recurentei cu privire la depunerea de întâmpinare de către intimată, precum şi că se impune depunerea de către contestatoare a copiei filei 21 din carnetul de muncă;
Având în vedere şi cererea de îndreptare a erorii materiale a încheierii din 25 sept 2008 formulată de recurentă:
DISPUNE:
Se va comunica intimatei duplicat de pe motivele de recurs împotriva Încheierii din 03.sept 2008 a Judecătoriei Bârlad, cu menţiunea să depună întâmpinare, atât faţă de acestea, cât şi faţă de recursul împotriva sentinţei civile nr. 1807/27.06.2008 a Judecătoriei Bârlad.
Pune în vedere recurentei să depună copie lizibilă de pe fila 21 din carnetul său de muncă.
Urmează a se verifica şi a se dispune în consecinţă faţă de cererea de îndreptare a erorii materiale din Încheierea de şedinţă din 25 sept 2008.
Amână cauza la data de 06 noiembrie 2008, pentru când reclamanta recurentă are termen în cunoştinţă şi va fi citată pârâta-intimată.
Dată în şedinţă publică 09.10.2008.





PREŞEDINTE, JUDECĂTOR, GREFIER,
VERGINICA HARABAGIU SERGHIE DEFTU RADU GHEORGHE




STADIU PROCESUAL –RECURS

Termen: 06 noiembrie 2008
C24 Recurs litigii de muncă şi asigurări sociale
Ora 900



RECLAMANTĂ-RECURENTĂ
  1. IVANOV MARIA RODICA –VASLUI


PÂRÂT-INTIMAT
  1. SC NOVA METATEX SA BÂRLAD (fostă SC VIGOTEX SA BÂRLAD)
Str. ...

Notă: Vă comunicăm alăturat duplicat de pe motivele de recurs împotriva Încheierii de şedinţă din 03 sept 2008 a Judecătoriei Bârlad, cu menţiunea să depuneţi întâmpinare atât faţă de acestea, cât şi faţă de recursul împotriva sentinţei civile nr 1807/27.06.2008 a Judecătoriei Bârlad.


Citativ imprimat 11.10.2008 ora 12:18




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu