joi, 6 august 2009

TERMEN 08 IANUARIE 2009




TRIBUNALUL VASLUI
SECŢIA CIVILĂ
ÎNCHEIERE
Şedinţa publică de la 08 ian 2009
Instanţa constituită din:
Preşedinte: LAURA-MONICA-BALAN
Judecător: VERGINICA HARABAGIU
Judecător: MIRELA-CRISTINA ŢÂRLEA
Grefier: LAVINIA-CERASELA LICA

Pe rol judecarea cauzei Litigii de muncă privind pe reclamanta Ivanov Maria Rodica şi pe pârât SC Nova Metatex SA (fostă SC Vigotex SA Barlad), având ca obiect alte cereri rectificare carnet de muncă.
La apelul nominal făcut în şedinţă publică se prezintă recurenta personal, lipsă fiind intimata.
Procedura legal îndeplinită.
S-a făcut referatul cauzei de către grefier care invederează stadiul procesual al dosarului, care se află la al 5-lea termen de judecată, că procedura de citare cu părţile este completă şi că a fost soluţionată cererea de abţinere formulată de grefier Radu Gheorghe.
S-au analizat actele şi lucrările dosarului, după care:
Instanţa, pune în vedere recurentei că a fost soluţionată cererea de abţinere de la judecată, formulată de grefier Radu Gheorghe şi constată necesitatea comunicării intimatei a inscrisurilor de la filele 48-59 precum şi necesitatea ca aceasta să răspundă excepţiei autorităţii de lucru judecat invocată de recurentă.
Recurenta, luând cuvântul susţine că pârâta manifestă o lipsă de interes faţă de prezenta cauză întrucât consilierul juridic al intimatei, Vătafu Bogdan a fost prezent în instanţă la termenul de faţă în vederea susţinerii cauzei fratelui său, însă nu a rămas pentru a fi prezent şi în cauza de faţă.
INSTANŢA
Având în vedere necesitatea comunicării intimatei a înscrisurilor de la filele 48-59 şi necesitatea ca aceasta să răspundă excepţiei autorităţii de lucru judecat invocată de recurentă:
PENTRU ACESTE MOTIVE,
ÎN NUMELE LEGII
DISPUNE
Se va reveni căire intimată căreia i se vor comunica în xerocopie înscrisurile de la filele 48-59 a prezentului dosar şi totodată i se va pune în vedere să răspundă şi excepţiei autorităţii de lucru judecat invocată de recurentă, raportat la prevederile deciziei 36/R/17.01.2008 şi pronunţată de Tribunalul Vaslui. Amână cauza la 22.01.2009.

Preşedinte,                   Judecător,                  Judecător,
L.M.B.                             H.V.                             M.C

DOSAR 1698/189/2008
STADIU  PROCESUAL-RECURS

Termen de judecată : 22.01.2009
C24 –Recurs litigii de muncă şi asigurări sociale
Ora 900
  
Reclamant:
1.                Ivanov Rodica Maria
Pârât-Intimat
2.                SC Nova Metatex SA Bârlad (fostă Vigotex)

Notă:  cu duplicat de pe actele depuse de recurentă cu menţiunea să răspundeţi la excepţia autorităţii de lucru judecat invocată de recurentă, raportat la prevederile deciziei 36/R/17.01.2008.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu