joi, 6 august 2009

TERMEN 22 IANUARIE 2009



TRIBUNALUL VASLUI
SECŢIA CIVILĂ
ÎNCHEIERE
Şedinţa publică de la 22 ian 2009
Preşedinte: LAURA-MONICA BĂLAN
Judecător: VERGINICA HARABAGIU
Judecător: MIRELA-CRISTINA ŢÂRLEA
Grefier: LAVINIA-CERASELA LICA

Pe rol judecarea cauzei Litigii de muncă privind pe reclamanta Ivanov Maria Rodica şi pe pârât SC Nova Metatex SA (fostă SC Vigotex SA Barlad), având ca obiect alte cereri rectificare carnet de muncă.
La apelul nominal făcut în şedinţă publică se prezintă recurenta personal, lipsă fiind intimata.
Procedura legal îndeplinită.
S-a făcut referatul cauzei de către grefier care invederează stadiul procesual al dosarului, care se află la al 6-lea termen de judecată, că procedura de citare cu părţile este completă şi că intimata nu a răspuns excepţiei autorităţii de lucru judecat invocată de recurentă.
S-au analizat actele şi lucrările dosarului, după care:
Instanţa, în temeiul prevederilor art 306, alin 2, cod pr civilă, din oficiu pune în discuţie părţilor incidenţa în cauză a motivului de nulitate absolută prevăzută de art 304 alin 1 pct.1 Cpc, referitor la nelegala constituire a completului, cu prilejul judecării în fond a cauzei, raportat la împrejurarea conform căreia completul a fost compus doar din 2 judecători, fără asistemţi judiciari, completul fiind unul de litigii de muncă şi asigurări sociale unde prezenţa asistenţilor judiciari este obligatorie.
INSTANŢA
Având în vedere incidentul de nulitate absolută invocat de instanţă:
PENTRU ACESTE MOTIVE,
ÎN NUMELE LEGII
DISPUNE
Se va aduce pârâtei la cunoştinţă, prin citaţie, despre incidentul de nulitate absolută invocat din oficiu de instanţă şi I se va pune în vedere să îşi exprime punctul de vedere.
Pune în vedere recurentei ca pâna la termenul viitor să îşi exprime punctul de vedere cu privire la incidentul de nulitate absolută invocat din oficiu de instanţă.
Amână judecarea cauzei la 19.02.2009 pentru când recurenta personal, are termen în cunoştinţă, conform art 153 C p civilă, urmând a fi citată pârâta.
Pronunţată în şedinţă publică de la 22 .01.2009.

Preşedinte,            Judecător,                  Judecător,
L.M.B.                        H.V.                          M.C.Ţ.




Dosar: 1698/189/2008

STADIU PROCESUAL : RECURS
TERMEN DE JUDECATĂ : 19.02.2009

CF.6, ora 900

RECLAMANT-RECURENT
  1. IVANOV MARIA RODICA-Vaslui cod poştal 730125
Notă .Tc. personal
PÂRÂT-INTIMAT
  1. SC NOVA METATEX SA (fostă VIGOTEX)
     Cod poştal 731256

Notă. Cu menţiunea să vă exprimaţi un punct de vedere referitor la incidenţa în cauză, invocată de instanţă, a motivului de nulitate absolută prevăzut de art 304, alin.1, pct.1 Cod pr. civ., referitor la nelegala constituire a completului de judecată cu prilejul judecării în fond a cauzei raportate la împrejurarea că completul a fost constituit din 2 judecători, fără cei 2 asistenţi judiciari, completul fiind unul de litigii de muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu